PRONAĐITE UREĐAJ

PREMA VRSTI TRETMANA:

ATHON 2 - UREĐAJ ZA DUGOTRAJNU EPILACIJU I ANTI-AGE TRETMANE

Uređaj za trajnu epilaciju

U modernom svijetu estetskih tehnologija intenzivno pulsno svjetlo, poznato kao IPL, često se koristi za sigurne i učinkovite tretmane ljepote – profesionalnu epilaciju i foto-rejuvenaciju kože: anti aging tretman koji omogućuje uklanjanje tragova starenja kao što su manje bore i ostale nepravilnosti na licu i tijelu.

Istraživački tim ITS grupe osmislio je i proizveo Athon 2 – uređaj sa sofisticiranim IPL sistemom, kreiran kako bi revolucionarizirao i zamijenio uobičajene metode u profesionalnoj epilaciji.

 

Sistemom pulsnog svjetla koje koristi Athon 2 moguće je napraviti brze i jednostavne epilacije na licu i tijelu, a moderna i potpuno pouzdana tehnologija u njemu dat će sjajne završne rezultate.

IPL uređaj Athon 2 terapeutima daje mogućnost izvođenja različitih tretmana brzo i prakitčno.

Intenzitet i trajanje impulsa može se podesiti vrlo precizno i prilagoditi svakom pojedinačnom zahtjevu čime se u potpunosti individualizira tretman.

Athon 2 opremljen je s više filtera koji omogućuju tretiranje bilo kojeg tipa kože ili dlačice.

IPL tretmani djeluju na kapilare koje hrane folikulu dlačice što omogućuje korištenje i na svjetloj i osjetljivoj koži. Rezultati su sjajni i vidljivi već nakon prvog tretmana.

Pogledajte video...

- dugotrajna epilacija - skidanje dlačica

- foto rejuvenacija lica

 

 

 

 

Najćešća pitanja...