PRONAĐITE UREĐAJ

PREMA VRSTI TRETMANA:

CO2 FRAKCIJSKI LASER U TRETMANIMA LJEPOTE

CO2 frakcijski laser sigurna je i relativno brza metoda pomlađivanja kože i uspješnog rješavanja mnogih problema i nepravilnosti koje se povezuju sa starenjem.

CO2 frakcijski laser koristi sistem piksela, odnosno kreira područja mikronekroza na tretmanskim područjima bez ikakvog oštećivanja epiderme i bez potrebe za hlađenjem kože.

Ovaj tip tehnologije posebno je pogodan za tretmane estetskih problema kao što su male bore, akne i ožiljci, al ii ostalih nepravilnosti kože lica i tijela jer pomlađuje epidermis sa sjanim rezultatima.

 

Intenzitet tretmana frakcijskim laserom prilagođava se određenom problemu i području koje se tretira, a tretmani se provode svakih 3 – 5 dana untar 2 – 5 tjedana.

Tkivo kože se obnavlja, u kratkom roku dolazi do proizvodnje novog kolagena i već nakon 3 – 5 dana dolazi do potpunog oporavka.

 

Ovaj tretman preporuča se za male bore, nesavršenosti kože, male ožiljke i pomlađivanje površine kože.

Metoda je potpuno učinkovita i na kompleksnijim i osjetljivijim područjima kao što su lice, vrat i ruke, gdje je obično teško dobiti zadovoljavajuće rezultate korištenjem konvencionalnih metoda.

Frakcijski laser nije isti kao ablativni laser, ali nudi iste prednosti, naročito u tretmanima pomlađivanja površine kože gdje smanjuje vrijeme oporavka i ne ostavlja nikakve neželjene posljedice.

 

 

Najćešća pitanja...

  • Što je CO2 frakcijski laser i kako on radi?

    Frakcijski CO2 laser proizvodi frakcijske laserske zrake koje rade selektivne punkture na koži čime se u njoj potiču regenerativni procesi.

  • U kojim se tretmanima frakcijski laser može koristiti?

    Frakcijski CO2 laser može se koristiti za tretmane bora, površinskih ožiljaka, nepravilnosti na koži lica, ali i na koži vrata, dekoleta i ruku.

  • Je li ova metoda sigurna?

    Frakcijski CO2 laser potpuno je siguran i nimalo štetan za tijelo ukoliko se poštuju tretmanski protokoli.