PRONAĐITE UREĐAJ

PREMA VRSTI TRETMANA:

KRIOLIPOLIZA - REVOLUCIONARNI TRETMANI MRŠAVLJENJA

Poboljšanje izgleda bitno je i muškarcima i ženama svih godišta, a da bi se postigao vidljivi, siguran i zadovoljavajući rezultat važno je izabrati odgovarajući tretman – onaj koji će učinkovito riješiti individualne probleme, bilo da uključuju tijelo ili kožu.

Estetska medicina otkrila je novu vrstu tretmana koji preoblikuje konture tijela, metodu koja osigurava značajne rezultate već nakon prvog tretmana.

Ovaj tretman, poznat kao kriolipoliza, u mogućnosti je značajno smanjiti nakupine masnog tkiva koje se nakupljaju na određenim dijelovima tijela, a sa sobom ne povlači rizike kompliciranih procedura kao što je liposukcija.

Uređaj za kriolipolizu “Cryosculture” (Cryosculpture) koristi prirodne osobine niske temperature kojima se bori protiv adipoznog tkiva i značajno smanjuje nakupine suvišne masnoće na željenim područjima.

 

Kako bi se postigao željeni rezultat, Cryosculture metoda se protiv masnih stanica bori dvojnim djelovanjem: prvo nježno izvlači masne nakupine, a nakon toga površinu i potkožne slojeve izlaže vrlo niskoj temperaturi.

Izlaganje niskoj temperaturi omogućuje kristaliziranje masnih stanica i njihovo prirodno odstranjivanje metaboličkim procesima.

Na ovaj način konture tijela mogu se skladno remodelirati nakon vrlo kratkog vremena.

Pomoću kriolipolize estetska medicina može dati učinkovite i sigurne rezultate u mršavljenju za sva godišta i sve tipove kože.

 

Pogledajte video...

- tretmani mršavljenja

 

- tretmani lokaliziranih masnih nakupina

 

 

 

 

Najćešća pitanja...

 • Što je kriolipoliza i kako ona zapravo djeluje?

  Kriolipoliza je revolucionarna tehnologija koja koristi mikroprocesorski kontroliranu hladnoću za tretmane mršavljenja i smanjivanja lokaliziranih masnih naslaga.

 • Koji problemi tijela se rješavaju kriolipolizom?

  Kriolipoliza se koristi za smanjenje velikih nakupina adipoznog tkiva i, općenito, za sva područja nakupljene masnoće otporne na dijetu i vježbanje.

 • Kako zapravo izgleda tretman dermoinfuzije kisikom?

  Lice se prvo očisti mlijekom za čišćenje, a potom se nanese enzimatski piling koji dubinski čisti kožu i uklanja mrtve stanice. Slijedi tretman AMI uređajem koji koristi nanotehnološki serum, a cijela kozmetička linija sadrži proizvodeza različite tipove kože (starija, osjetljiva, dehidrirana, masna i problematična koža s aknama, koža s hiperpigmentacijama), a nano čestice aktivnih sastojaka prenošene kisikom ulaze duboko u kožu, djelujući brzo i učinkovito.

   Prvih 10 minuta ovog dijela tretmana zajedno s kisikom ukožu se unosi i serum, a nakon toga se u kožu upuhuje čisti kisik, kako bi se serum u potpunosti  upio. Kisik također potiče mikrocirulaciju i dubinski osvježava i regenerira kožu.

  Nakon tretmana kiskom,ukoliko smo izabrali Anti-age tretman, na lice se stavlja AMI maska Age repair koja ima antioksidativno djelovanje, revitalizira kožu, čini je elastičnom, potiče obnovu stanica i stimulira površinsku mikrocirkulaciju te djeluje na smanjenje bora i linija.

  Zadnja faza Anti-age tretmana je nanošenje Age repair kreme koja ima visoku koncentraciju aktivnih sastojaka među kojima su matične stanice biljaka koje potiču obnovu stanica i poboljšavaju čvrstoću kože.  Matricaria maritime ublažava bore i linije, a stabilizirani vitamin C spriječava i smanjuje hiperpigmentaciju kože.

 • Na kojim dijelovima tijela se primjenjuje?

  Tretmani kisikom mogu se primjenjivati na cijelom tijelu – licu, vratu, dekolteu, grudima, trbuhu, nogama… svugdje gdje postoji neki od problema koji se može tretirati. Idealni su i za regeneraciju kože nakon izlaganja suncu ljeti.

  Postoji i poseban uređaj – Oxy Hair koji je namijenjen tretmanima vlasišta i kose. Njime se vrlo uspješno borimo protiv opadanja kose, alopecije, suhe, oštećene, masne kose, peruti…

 • Kome su ovi tretmani namijenjeni?

  Tretmani infuzije čistog kisika preporučaju se svima, bez obzira na dob, problematiku lica ili spol, budući da nema nikakvih neželjenih posljedica bez obzira na tip kože.

 • Koliko četo se mora ponavljati i koliko tretmana je u prosjeku potrebno?

  Prvi rezultati i pomaci vidljivi su već nakon prvog tretmana, ali ovisno o samoj fiziologiji osobe, tipu kože i problematici, potrebno je od 6 – 10 tretmana da bi se postigao puni učinak.

 • Što tretmani kisikom znače za zdravlje kože i koliko su tretmani sigurni?

  Čisti kisik apliciran na kožu dopire do hipodermisa, ubrzava stanični metabolizam, potiče mikrocirkulaciju, jača i učvršćuje vezivno tkivo i dubinski osvježava i regenerira kožu. Sjajne rezultate daje kod tretmana akni jer uništava bakterije čiji je život moguć jedino u područjima bez kisika. Tretmani su potpuno sigurni i ne izazivaju nikakve neželjene reakcije ili posljedice.

 • Mogu li se tretmani kisikom kombinirati s nekim drugim tretmanima?

  Tretmani infuzije kisikom mogu se kombinirati gotovo sa svim ostalim tretmanima – radiofrekvencijom, LPG tretmanima lica i tijela, kozmetičkim tretmanima lica. Mi koristimo nano-tehnološku kozmetiku koja se pokazala optimalnom zbog nano čestica aktivnih sastojaka koji mogu ući duboko u kožu, ali se u kombinaciji s čistim kisikom može koristiti i bilo koja druga kvalitetna kozmetička linija