PRONAĐITE UREĐAJ

PREMA VRSTI TRETMANA:

OXY HAIR - TRETMANI KISIKOM ZA LIJEPU, BUJNU I ZDRAVU KOSU

Oxy Hair je inovativni, sofisticirani uređaj koji koristi metodu dermo infuzije kisika u vlasište. Osimislili su ga stručnjaci tvrtke ITS, a proučavan je i testiran u odjelu za istraživanje i razvoj Sveučilišta u Ferrari. Uređaj je namijenjen prvenstveno frizerskim salonima koji svojim klijentima žele pružiti što kvalitetniju uslugu u rješavanju problema kože vlasišta i kose.

 

Oxy Hair ne djeluje direktno na vlasi kose, nego na probleme  kože vlasišta koji su izravno odgovorni za zdravlje kose. Brojna provedena istraživanja pokazala su da Oxy hair tretmani mogu jamčiti zdravu, snažnu i lijepu kosu.

Infuzija kisika iz ovog uređaja stimulira oksigenaciju tkiva i mikrocirkulaciju što kosi daje volumen, sjaj i vitalnost.

 

Oxy hair tretmani, zajedno s nano kozmetikom rješavaju probleme masne, suhe i kose sklone peruti, ali rješavaju i iritacije vlasišta i mnoge ostale probleme koji se mogu javiti.

Napredna kombinacija kisika i nano kozmetičkih preparata osigurala je tržištu novu, učinkovitu metodu za rješavanje problema kože i kose.

Uređaj u sebi sadrži i sve mogućnosti Oxyproage uređaja.

 

Pogledajte video...

- tretmani protiv opadanja kose

- tretmani masne kose

- tretmani protiv peruti

- tretmani suhe kose

- tretmani protiv iritacije vlasišta

Najćešća pitanja...