SHIFU - FOKUSIRANI ULTRAZVUK VISOKOG INTENZITETA ZA LIFTING TRETMANE LICA I TIJELA

ITS odjel za istraživanje i razvoj dizajnirao je SHIFU, novi fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta za izraziti lifting učinak uz brze, učinkovite i precizne tretmane. Ultrazvučni valovi koncentriraju se na usko definirana područja dermisa i potkožnog tkiva te kreiraju točke termalne koagulacije (TCP) na različitim dubinama. Toplina generirana frikcijom molekula u TCP-u dosiže 60° - 70°C i započinje denaturaciju kolagena u dermisu i subdermalnim nivoima uključujući i SMAS (muscle-apneurotic system), koja dovodi do fragmentacije strukture povezanog kolagena i sužavanja molekula, što je zaslužno za trenutačni lifting učinak vidljiv odmah nakon tretmana.

Progres tretmana

Sistem omogućuje kreiranje točaka energije u dubini koje su koncentrirane na jednom mjestu - dolazi do maksimalne koncentracije energije bez utjecaja na okolno tkivo. Ove točke energije stvaraju dva biološka učinka na tkivo: regeneracijski proces koji dovodi do stvaranja novog kolagena i denaturaciju postojećeg kolagena i stimulaciju elastina u dubinskim razinama (SMAS).

 

SHIFU tretmanske glave generiraju TCP linijske točke s maksimalno 26 točaka po liniji koje se mogu podešavati: dužina područja (1 - 10 mm) i razmak između točaka po dužini (1 - 5 mm), širina područja (1 - 10 mm) i razmak između točaka po širini (1 - 5 mm). Time se omogućuje veća homogenost i preciznost TCP točaka i kraće vrijeme tretmana. SHIFU je jedina tehnologija koja može tretirati SMAS - mišićno-aponeurotski sustav koji se s godinama sve više opušta.

Dubinska vlakna elastina se stežu i postaju stvarna podrška površinskom tkivu što osigurava vidljiv i dugotrajan lifting učinak.

SHIFU tretmani

Tretmani lica:

• Lifting lica

• Podizanje obraza

• Redizajniranje kontura lica

• Smanjivanje i odstranjivanje bora

• Zatezanje kože vrata i dekoltea

Tretmani tijela:

 

• Tretmani gluteusa

• Zatezanje abdomena

• Zatezanje ruku

• Zatezanje bedara

Prednosti uređaja

Intuitivni ekran osjetljiv na dodir s ugrađenim protokolima i mogućnošću podešavanja programa.

Ergonomski, tanki i praktični aplikatori koji se lako mijenjaju jednim pokretom.

Uređaj dolazi s različitim aplikatorima za postizanje dubina: 1.5 mm, 2.5 mm, 3.5 mm itd..

Posebne tretmanske glave s 10 linija koje omogućuju izrazito brze, učinkovite, sigurne i precizne tretmane.

Jedina neinvazivna tehnologija koja može tretirati dubinsku razinu SMAS (superficial muscular aponeurotic system).

Mogućnost podešavanja širine  područja i udaljenosti između točaka.

 

Neki rezultati

Pogledajte video

Najćešća pitanja...