PRONAĐITE UREĐAJ

PREMA VRSTI TRETMANA:

SOFT TOUCH VACUUM -    tretmani celulita akustičnim valovima

anticelulitni tretmani

Tretmani radijalnim akustičnim valovima pokazali su učinkovitost u tretmanima celulita u svim stadijima, uključujući i 3. i 4. stadij kad celulit postaje ozbiljan zdravstveni problem.

 

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a ovisno o fiziološkim karakteristikama osobe i stadiju celulita, za potpun učinak potrebno je od 6 – 12 tretmana. Klijent na tretmane dolazi dva puta tjedno, a razmak između njegovih dolazaka trebao bi biti barem 2 dana.

Osim što djeluju na celulit, tretmani akustičnim valovima izrazito su učinkoviti i  za poboljšanje teksture i elastičnosti kože, oblikovanje i smanjenje obujma tijela.

 

Metoda akustičnih valova u sebi sadrži tehnologiju čiji je osnovni princip prenošenje velike količine energije na tretirano područje. Posljedica te energije je poticanje regenerativnih procesa tkiva i njegov oporavak.

Kroz posebnu tretmansku glavu u obliku mikromotora (balistički sustav) čiji je kraj cijevi zatvoren metalnom kapicom i silikonskim nastavkom, projektil prolazi pokrenut komprimiranim zrakom pod tlakom od 4 – 5 bara te udara određenim brojem udaraca u sekundi. Sudar stvara zvučni udarni val koji se širi radijalno u kožu i potkožne slojeve, poboljšava vaskularizaciju tkiva i potiče lokalni metabolizam i lipolizu. Brojne studije i istraživanja pokazuju da su promjene u mikrocirkulaciji od primarne važnosti u patogenezi celulita.

Soft touch radial, uređaj za tretmane akustičnim valovima proizveden je u Italiji, a njegovo djelovanje potvrđeno je brojnim kliničkim studijama.

Pogledajte video...

- anticelulitni tretmani

 

- smanjenje obujma tijela

 

- poboljšanje teksture i elastičnosti kože

 

 

 

 

Najćešća pitanja...