PRONAĐITE UREĐAJ

PREMA VRSTI TRETMANA:

STARDUST - DIODNI LASER ZA BRZU, DUGOTRAJNU EPILACIJU

Savršena, glatka koža sinonim je senzualnosti i ljepote, a laserske zrake u mogućnosti su u potpunosti riješiti problem neželjenih dlačica.

Diodni laser koristi se kao profesionalan, brz, progresivan uređaj za duhotrajnu epilaciju i bolji je od bilo koje druge konvencionalne metode odstranjivanja dlačica.

ITS grupa dizajnirala je i proizvela Stardust – uređaj za profesionalno korištenje u tretmanima ljepote koji koristi svjetlo diodnog lasera i najmoderniji je i najučinkovitiji uređaj za profesionalnu epilaciju.

Stardust system trenutno je najjednostavnije i najpraktičnije rješenje za sigurno uklanjanje dlačica i nudi garanciju sigurne i potpune dugotrajne epilacije.

Idealan je za sve tipove kože, čak i onu najosjetljiviju, kao i za izrazito svjetlu kožu.

 

Ova tehnologija učinkovita je jer kontinuirana zraka svjetla koja se emitira otklanja dlačice na puno većem području nego što to mogu učiniti konvencionalni uređaji za epilaciju.

To omogućuje smanjenje trajanja tretmana na pola.

Ovu veliku prednost omogućilo je istraživanje koje provela ITS grupa i koje je omogućilo usavršavanje tehnologije diodnog lasera kako bi bio još učinkovitiji i dao bezbolne tretmane s dugotrajnim rezultatima.

Bezbolnost se može zahvaliti inovativnom sustavu koji hladi glavu lasera.

Zraka svjetlost može se koristiti za savršenu epilaciju svakog dijela lica i tijela, a rezultat je nježna i baršunasta koža.

Pogledajte video...

- dugotrajna epilacija - skidanje dlačica

 

 

 

 

Najćešća pitanja...