INSPIRA 4Men – kozmetička linija za samosvjesne muškarce

Sve više muškaraca počinje odgovorno voditi brigu o svojoj koži, svjesni da se znakovi starenja mogu izbjeći, oni postaju sve češći posjetitelji centara ljepote i svoju njegu prepuštaju stručnim osobama. Profesionalne kozmetičke linije poput Inspire, Guinota, Arkane prepoznale su ovu potrebu i razvile niz tretmanskih protokola koji brinu i o koži muškaraca i koje prati i adekvatna kućna njega. Pažljivo se kreiraju proizvodi za čišćenje kože lica i tijela, za njegu kože za vrijeme i nakon brijanja i takvi proizvodi vode računa o zaštiti od vanjskih iritanata, fotostarenja i svih tragova koje donose godine.  Jedino uz pažljivo izabrane proizvode za svakodnevnu njegu lica uspjeh tretmana može biti potpuno zagarantiran.

Njemačka profesionalna kozmetička kuća INSPIRA:cosmetic razvila je jedinstvenu liniju proizvoda za njegu kože u sklopu tretmana lica i potpunu kućnu njegu koja zadovoljava sve potrebe kože odgovornog, zrelog muškarca – 4Men. Najveća tajna ove linije je biljka Scutellaria Baicalensis Georgi. Ova biljka bokata je bajkalinom – stvarnom molekulom mladosti s izvanrednim anti-age svojsvtvima. Zateže i revitalizira kožu i muškarcima daje mladolik izgled. Ostali dragocjeni aktivni sastojci pospješuju hidrataciju kože i štite je od slobodnih radikala, zatežu površinu kože te djeluju porpuupalno i umirujuće. Cijela linija obogaćena je predivnim mirisom, a izdvajamo i The Fragrance – toaletnu vodu neodoljiva mirisa, savršen poklon za svakog muškarca.

THE FRAGRANCE – eau de toilete

Toaletna voda s kombinacijom orijentalnih nota, mirisom mošusa i šume, pustolovan i vrlo seksi.

ENERGIZING – gel za tuširanje za tijelo, lice i kosu neponovljivog 4Men mirisa. Snažni aktivni sastojci iz ječma, smreke i kore hrasta brinu za vlasište, kosu i tijelo za vrijeme i nakon tuširanja.

ULTRA GLIDE SHAVE & čišćenje lica

Pametna kombinacija gela za čišćenje lica i nježne, pjenaste kreme za brijanje.  Oštrica britvice nježno klizi po koži i pruža užtak temeljitog brijanja. D-pantenol umiruje kožu, a snažni sastojci iz ječma, smreke i kore hrasta brinu o koži i pomlađuju je.

24 HOURS SKIN SUPERCHARGER – krema za umirivanje kože nakon brijanja

Osvježavajuća gel krema idealna za umirivanje kože nakon brijanja i za njegu mješovite/masne kože pomoću alantoina, bisabolola i D-pantenola. Hijaluron i Pentavitin pružaju intenzivnu vlagu, a Ectoin štiti stanice. Molekula mladosti Baikain obnavlja i zateže kožu. Ječam, smreka i hrastova kora intenzivno njeguju kožu, a prirodni kofein iz guarane daje svjež izgled.

ULTRA CALMING 24 FACE LIFT

Intenzivna krema za njegu koja puni baterije suhoj koži. Molekula mladosti Baikalin restrukturira i njeguje kožu. Alantoin i bisabolol pružaju umirujući učinak. Visoko i nisko molekularni hijaluron pruža intenzivnu vlagu, a Ectoin štiti stanice kože. Ječam, smreka i kora hrasta intenzivno njeguju kožu, a prirodni kofein iz guarane daje joj svježi izgled.

ANTI FATIGUE – ANTI HANGOVER EYE LIFT

Kraj problemima s umornim, otečenim očima nakon dugih noći. Anti Fatigue / Anti Hangover Eye Lift krema bori se protiv tamnih krugova i otečenosti, kofein osnažuje kožu, hijaluron i 3D biopolimeri zaglađuju područje oko očiju, a krema djeluje i ugodno osvježavajuće. Molekula mladosti Baikalin obnavlja i zateže kožu, a ječam, smreka i kora hrasta intenzivno je njeguju i pomlađuju.