Profesionalni kozmetički uređaji

LPG Systems

LPG uređaji – rješenje br. 1 u svijetu u tretmanima celulita, lokalizirane masnoće i opuštene kože. Jedinstvena, patentirana metoda, više od 80.000 salona diljem svijeta, više desetljeća kontinuiranog prisustva u centrima ljepote, iskustvo, kvaliteta i izrazita učinkovitost LPG uređaje svrstalo je u najbolje rješenje za svaki centar ljepote koji je posvećen tretmanima oblikovanja tijela i anti-aging tretmanima lica.

BFC

Dinamična paleta učinkovitih uređaja s bazičnim metodama potrebnim svakom centru ljepote i njihova mogućnost kombiniranja u platformu kreiranu uz viziju rada pojedinog centra BFC paletu uređaja čini nezaobilaznom u radu salona. M3 platforma dio je BFC palete namijenjena najmu koja olakšava poslovanje svakog salona uz pružanje vidljivih rezultata i kvalitetan i siguran rad.

BodyHealth

Nova, unikatna i izrazito učinkovita metoda rada Veneri uređaja za brze i vidljive rezultate u postizanju vitke figure: CryoFrequency + HImFU.

Krioterapija, ultrazvuk i radiofrekvencija u jednom tretmanu pružaju brzo i sigurno mršavljenje i smanjenje celulita uz trenutačno zatezanje kože. Tretman je siguran, neinvazivan i bezbolan.

Termosalud

Termosalud je jedan od pionira Europe u profesionalnim tretmanima zdravlja i ljepote. Više od 30 godina iskustva u istraživanju, dizajniranju i proizvodnji visoko inovativnih uređaja stavlja ih na prvo mjesto u najnovijim trendovima u tretmanima ljepote i kozmetici prilagođenoj tim tretmanima. Uz pomoć tvrtke Alerion DT grupa uz izrazito visoku kvalitetu uređaja dobija se i izvanredna edukacijska, tehnička i marketinška podrška.