Profesionalna kozmetika

ARKANA

Dermokozmetika i neurokozmetika s izrazito snažnim aktivnim sastojcima za potpunu ljepotu kože.

Praćenje najnovijih otkrića u u kozmetologiji i regenerativnoj medicini rezultira stvarnim pomlađivanjem i obnavljanjem kože, a visoka koncentracija kvalitetnih aktivnih sastojaka u tretmanskim proizvodima i proizvodima za kućnu njegu osigurava spektakularne, dugotrajne rezultate.

GUINOT

Vodeći brand u stvaranju najnaprednijih metoda u njezi kože i tehnologiji koju pri tome koristi. Osmislio je inovativne metode tretmana koje su osvojile srca osoba diljem svijeta koje se žele posvetiti očuvanju ljepote. Tijekom godina, učinkovitost tretmana i proizvoda istakli su Guinot kao vodeći brand na tržištu centara ljepote.

Thalion marine brand

Sastojci prikupljeni iz čistog prirodnog morskog rezervata pod kontrolom UNESCA, godine istraživanja aktivnih sastojaka iz morskih dubina, veliko iskustvo i posvećenost rezultirali su marine brandom koji more koncentrira u profesionalne tretmane ljepote i kreira ekskluzivne tehnike tretmana tijela i lica s unikatnim formulama.

Inspira:cosmetics

Inspira:cosmetics, jedan od najjačih njemačkih kozmetičkih brendova razvija profesionalne kozmetičke proizvode s aktivnim sastojcima koji daju vrhunske profesionalne rezultate i izrazito brzo vidljive učinke. Tretmanski preparati i retail kozmetika kreirani su s aktivnim sastojcima koji dubinski regeneriraju kožu i sigurna su alternativa medicinskim kirurškim zahvatima.

Dermophisologique

Dermophisiologique profesionalna talijanska kozmetička linija nudi  kozmetičke proizvode koji koketiraju s medicinskom znanošću, daju rješenja za specifične probleme i garantiraju brzo vidljive i dugotrajne rezultate. Mnoštvo patentiranih sastojaka i suglasje s prirodnim metodama jedna su od odlika ove vrhunske kozmetike. Iz njihove linije izdvajamo Mascheru Al Ferro – vrhunski proizvod za dubinsko čišćenje lica, smirivanje kože i anti-age.

Pharmaceutica

Proizvodi nezaobilazni u svakodnevnom radu centara ljepote među kojima se ističu visokokvalitetna i povoljna šećerna pasta i serumi za tretmane dermoinfuzije kisikom.