Detoxygene tretman by Guinot

Umorna koža bez sjaja?

Detoxygene – Guinot tretman za blistavu kožu koja diše

Kako bi odstranio toksine i zagađivače iz okoline koji utječu na izgled i prerano starenje kože, GUINOT je  razvio Detoxygene tretman – sveobuhvatni tretman za lice, namijenjen svim tipovima kože koji je učinkovit u odstranjivanju toksina i zagađenja i koji dubinski
detoksicira i reoksigenira kožu..

Rezultati tretmana:

  • Odmah nakon tretmana tekstura kože je vidljivo rafiniranija
  • Koža je čišća, blistavija i ljepša
  • Koža diše, mekana je i osvježena

Upoznajte glavne korake Detoxygene tretmana:

1. korak – eksfolijacija 

Dvostruka eksfolijacija (enzimska papaja ekstraktom i mehanička celuloznim vlaknima) odstranjuje mrtve stanice kože pune toksina i čestica vanjskih zagađivača. Površina kože nakon eksfolijacije je glađa, a tekstura profinjenija.

2. korak – detoksikacijska maska

Za razliku od tradicionalnih protokola njege kože, maska se nanosi prije masaže kako bi se koža dubinski detoksicirala i očistila. Zelena glina u masci djeluje kao magnet na zagađivače, skuplja ih i uklanja. Maska se nanosi na izrazito nježnu tkaninu čime se sprječava isušivanje kože.

3. korak – reoksigenirajuća masaža

Nakon što su nečistoće uklonjene, masaža snažno potiče mikrocirkulaciju i stanično disanje. Glavni aktivni sastojak masažnog seruma je Purisoft, pozat po učinkovitom uklanjanju mikročestica onečišćenja.

… i ne zaboravite – pravilna kućna njega jednako je važna. Ona će produžiti rezultate tretmana i dati Vašem licu sastojke potrebne za borbu protiv vanjskih agresora koji su jedan od razloga prijevremenog starenja kože.

Više o kremama za njegu saznajte na Guinot stranici.