Thalion Thalisens koncept

Inovativni thalassotherapy i spa koncept koji se savršeno uklapa u wellness, spa i thallasocentre.

Thalassoterapija još od rimskog doba u svoj koncept uklapa različite prednosti mora – morsku klimu, morsku vodu, blato, alge i ostalo morsko raslinje, pijesak i ostale organske sastojke iz mora. Zbog svojih brojnih prednosti vezanih uz dobrobit ljudskog tijela, opuštanja i zdravlja, thalassoterapija zauzima sve važnije mjesto u koncepciji rada wellness i spa centara diljem svijeta, a zbog svojih raznovrsnih mogućnosti izrazito je cijenjena. Sve veći broj klijenata prepoznaje prednosti ove terapije i one su sve traženije u svijetu opuštanja i relaksacije na zdrav način i u doticaju s prirodom, čiji su rezultati sveopća dobrobit za tijelo, poboljšanje kreativnosti i produktivnosti. Klijenti biraju upravo one hotele koji im mogu priuštiti ovakvo iskustvo.

Thalion laboratorij kreirao je novi kozmetički koncept, Thalisens, na temelju svog dugogodišnjeg iskustva kao vrhunskog marine stručnjaka i pomoću njega se thalasso tradicija može unijeti u svako spa i wellness okruženje.

Thalisens linija tretmana i proizvoda tradicionalne wellness i spa tretmane stavlja na novu razinu i time privlači klijentelu koja traži novost, kvalitetu i učinkoivitost. Nudi inovativni imidž proizvoda temeljenih na dobrobitima mora za klijentelu koja se želi odmaknuti od svoje svakodnevice i uroniti u sasvim novi svijet čula.

Specifičnost Thalisens linije

Novi kozmetički svemir – nježna simbioza dragocjenih sastojaka mora i esencijalnih svojstava biljaka koje se tradicionalno koriste u ritualima ljepote tijekom povijesti.

Pet programa koje Thalisens nudi uranja klijente u čaroliju mirisa, inovativnih pilinga za tijelo, masaža i umatanja tijela.

Thalisens know-how

Svi Thalisens proizvodi za njegu tijela formulirani su iz sastojaka mora – morskih algi i raslinja, morskih kristala i morske vode. Ovi sastojci ukombinirani su zajedno sa sastojcima koji se tradicionalno koriste u raznim dijelovima svijeta – Orijentu (argan, sezam, ghassoul, začini…), Atlantiku (100% proizvodi iz mora), Aziji (zeleni čaj, riža..), Polinezija (noni voće, kaša kokosa, cvjetovi tiare), Amazonija (brazilski orašćić, acerola, kakao).

Ciljevi Thalisens metode

  • Stalno traganje za učinkovitost i sudjelovanje svih čula u potpunoj harmoniji
  • Holistički pristup za ultimativno opuštanje i well-being
  • Svaki tretman postaje ekskluzuivno i jedinstveno iskustvo koje je osmišljeno do najsitnijih detalja

Svaki tretman sastoji se od tri dijela – eksfolijacje, body wrappinga ili kupke i masaže. Tretman traje dva sata, od kojih je pola sata posvećeno jedinstvenoj masaži u kojoj je svaki pokret posebno kreiran i planiran kako bi pridonio holističkoj dimenziji well-being. Sastojci iz raznih dijelova svijeta ukomponirani u Thalion koncept mora daju pet različitih rezultata:

  • Orijent – detoksifikacija
  • Atlantic – uranjanje u revitalizaciju
  • Azija – umirujući bijeg od svakodnevice
  • Polinezija – opuštajuće putovanje
  • Amazona – energizirajuće eskapade