Microneedling tretmani uz Arkana serume

Terapija mikroiglicama za brzo, sigurno i učinkovito pomlađivanje kože i uklanjanje najčešćih nedostataka i nesavršenosti

EndermoSpa centar u svojoj ponudi ekskluzivno je predstavio nove microneedling tretmane u kombinaciji s tehnološki naprednim Arkana serumima, trenutačnim svjetskim hitom u tretmanima borbe protiv starenja.

Microneedling tretmani izvode se u sterilnom okruženju i potpuno su sigurni za klijentice, gotovo bezbolni, a rezultati su vidljivi odmah. Različite dubine do kojih iglice dolaze omogućuju tretiranje svih tipova kože, čak i one izrazito osjetljive.

Sam tretman izrazito stimulira proizvodnju kolagena, jednog od najvažnijih proteina kad je u pitanju ljepota i zdravlje kože. S godinama koje prolaze organizam proizvodi sve manje kolagena, a microneedling tretman snažno stimulira njegovu ponovnu proizvodnju. Zbog obnovljenog kolagena koža ponovno postaje zategnuta, učvršćena i mladolika. Osim proizvodnje novog kolagena, microneedling tretmani snažno povećavaju prokrvljenost i oksigenaciju kože te omogućuju dublje prodiranje specifičnih seruma koji su namijenjeni rješavanju određenih problema na koži.

Uz microneedling tretmane posebno preporučamo serume iz Arkana dermokozmetičke linije. Arkana je svoju izrazitu popularnost u svijetu postigla svojim visoko tehnološki razvijenim serumima s izrazito snažnom koncentracijom aktivnih sastojaka. Linija je rezultat najnovijih otkrića u farmaciji, biokemiji, biologiji i kozmetologiji i svoje je mjesto pronašla u centrima ljepote koji svojim klijentima žele dati brze i vidljive rezultate u procesima regeneracije i pomlađivanja kože. Zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka ova linija jedina se po svojim rezultatima približila i mnogo invazivnijim tretmanima pomlađivanja u estetskoj medicini, bez neželjenih učinaka i bez opasnosti za klijente.

Tretmani mikroiglicama postali su savršen izbor za nekirurško pomlađivanje lica, a u kombinaciji s visokokoncentriranim serumima u mogućnosti su rješavati gotovo sve probleme svakog tipa kože – bore i linije, opuštenu kožu lica, diskoloracije, ožiljke, proširene pore i strije.  opadanje kose, bore i linije strije. Rezultat Arkana microneedling tretmana pomlađeno je lice zdravog i odmornog izgleda.