Guinot Lift Summum tretman

Jedinstveni pro-collagen tretman za trenutačno učvršćivanje i zatezanje kože lica.

Liftosome tretman u sebi kombinira veliki broj aktivnih sastojaka za učvršćivanje i regeneraciju kože u kombinaciji s posebnom Thermolift termo maskom koja otpušta toplinu i poboljšava mogućnosti apsorpcije i aktivnosti stanica. Cilj Liftosome tretmana je učvršćivanje kože i zatezanje kontura lica čime se i cijeli izgled pomlađuje i proljepšava.

Tretman se sastoji od tri faze, a svaka od tih faza doprinosi krajnjem rezultatu – mladenačkom, zategnutom izgledu:

  1. PRO-KOLAGEN KONCENTRAT

Na lice se nanosi snažna koncentracija pro-kolagena u kombinaciji s algom Alariom Esculentom i vitaminom C. Aktivni sastojci ulaze duboko u kožu gdje snažno stimuliraju sintezu novog kolagena i učvršćuju elastična vlakna. Koža se učvršćuje i vidljivo joj se vraća gustoća i zategnutost.

  1. THERMOLIFT MASKA

Jedinstvena termo maska redefinira crte lica i poboljšava apsorpciju aktivnih sastojaka pro-kolagen koncentrata. Nakon 7 – 9 minuta nanošenja temperatura raste do 48°C. Vrućina izaziva vazodilataciju, potiče oksigenaciju i pojačava hranjenje unutar stanica. Pojačava se cirkulacija krvi, a temperatura stimulira  fibroblaste na povećanu sintezu elastičnih vlakana. Maska se stvrdnjava na licu prateći njegov oblik i dodatno utječe na preblikovanje kontura lica. Rezultati su trenutačni i klijent ih može vidjeti odmah po skidanju maske, ili po završetku cijelog tretmana.

  1. RELAKSIRAJUĆA MASAŽA UZ ANTI-AGE SERUM

Tretman završava posebno osmišljenom masažom uz nanošenje anti-age seruma bogatom biopeptidima i vitaminom A. Biopeptidi će djelovati na strukturu kože i vidljivo smanjiti bore, a vitamin A dodatno ubrzati regeneraciju stanica. Sama masaža dodatno će potaknuti cirkulaciju i oksigenaciju stanica.

Ostali aktivni sastojci ukomponirani u ovaj tretman zatezanja i učvršćivanja su lifto-proteini koji trenutačno mehanički zatežu kožu, aktiprogerin koji ograničava sintezu progerina u stanicama, snažan hidrocitni kompleks koji hidratizira i veže vodu u stanicama i hijaluronska kiselina koja puni bore i linije, zaglađuje i hidratizira.

Liftosome tretman izrazito je zanimljiv klijentima jer pokazuje vidljive rezultate već nakon prvog tretmana. Koža je učvršćena, bore i linije su smanjene, konture lica redefinirane i lice djeluje mlađe,  a sam tretman izrazito je ugodan i opuštajući.

LIFTOSOME KREMA

Krema s učinkom liftinga.

Liftosome krema izrazito snažnog djelovanja namijenjena je kućnoj upotrebi. Svojim djelovanjem pospješuje i održava rezultate Liftosome tretmana, ali je savršena i kao samostalna krema za njegu u borbi protiv starenja. Visoko kvalitetni aktivni sastojci – pro-kolagen koncentrat, lifto-proteini, shea maslac, vitamin E i ekstrakt aloe vere vratit će elastičnost koži, zategnuti je i vidljivo pomladiti lice.